Om oss

Vi är en irländsk-svensk familj som flyttade till Roslagen från Dublin en solig sommardag 2003. Vi ville prova att bo på landet efter 15 år i storstadens hektiska puls. Slumpen gjorde att vi hamnade i Nyby, en liten by med speciell atmosfär med jättetrevliga och otroligt hjälpsamma bybor.

Hela tiden fanns en gammal dröm i bakhuvudet, att kunna erbjuda ett trevligt och bekvämt boende och i möjligaste mån lokalproducerad mat. Nu har vi kommit en bit på väg och hoppas få dela med oss av denna fantastiska roslagsskärgård till många gäster. Vi vill ge våra besökare möjlighet att uppleva skog och havsklippor, tysta kvällar vid vattnet och en chans att njuta av den oerhört vackra naturen i sin egen takt.

Vi har tre (nu vuxna) barn och vet att Nyby är barnvänligt. Djuren, närheten till badplatser, spännande stigar i skogen och bara stora ytor att utforska.

 

 

tn_DSC03216.JPGtn_Vedarbete.JPG

I vårt bildgalleri hittar du många fler bilder på stora huset, torpet samt de vackra omgivningarna. Där kan du även klicka på bilderna för att se dem riktigt stora.

 >Till bildgalleriet

Du får gärna använda våra bilder i din blogg eller på din sajt. Vi vill dock att du anger källan.